Firma Løbetøj

Et af SSports kerneområder er levering af konkurrence-dygtigt løbetøj i top kvalitet til firmaer. Vi har simpelthen udviklet nogle rigtigt gode produkter, som giver firmaet mulighed for at brande sig uden at have forstyrrende mærkevare-logoer at tage hensyn til i forb. med placering af eget firma-logo.

Mange løbere har allerede stiftet bekendtskab med vores basic T-shirt, som vi selv kalder for markedets bedste, idet den har været brugt ved f.eks. Eremitageløbet samt flere andre løb igennem de sidste flere år. Lavet af et behageligt blødt materiale med en 2-comp. opbygning, der sammen med Ciba quick-dry behandlingen sikrer en fantastisk effektiv svedtransport samtidig med at t-shirten stadig fremstår flot i farven selv hvis den er drivvåd af sved. Farveægtheden er en anden ting, vi har lagt stor vægt på, den vil bevare sin originale farve selv efter rigtig mange ture i vaskemaskinen. Dame-modellen er figursyet (der er altså IKKE tale om unisex-modeller) og med V-hals.

Vi lagerfører 13 farver til damer/herrer og 5 farver til juniorer
Størrelser: Dame XS-XL, Herre S-XXL, Junior 140-152cm og 152-164cm

Vi laver naturligvis også andre løbeprodukter som tights, dragter, singletter etc.
Her eksempler på andre typer tøj, vi har leveret:

Skal jeres firma have den absolut bedste kvalitet dvs. den samme som folk ville købe til sig selv i special-butikkerne, så skal i vælge TeamAthlon, markedets mest ambitiøse koncept indenfor løbetøj til klub/virksomheder, læs mere om TeamAthlon konceptet her.

Vi leverer gerne det færdige produkt dvs. med tryk eller broderi til din virksomhed. Vi råder over alle faciliteter selv og leverer indenfor få dage afhængig af trykopgavens kompleksitet. Da vi selv fremstiller tøjet har vi naturligvis stor know-how mht tryk på strækbare materialer som løbetøj.

Klik her for at se muligheder for tryk og broderi.