…er ikke alene danskejet og dansk designet. Tekstilerne i langt de fleste TeamAthlon-dele er også dansk produceret og forarbejdet. Det sikrer bl.a. at tekniske processer såsom indfarvning og anti-bakteriel behandling sker under dansk miljø-lovgiving og under danske arbejdsregler. Sådanne processer er Økotex-100 certificeret og sikrer bl.a. forbrugeren at den antibakterielle behandling ikke indeholder f.eks. Triclosan.

Vi bruger 2 typer danske metervarer:
Advantic Stretch, 91% Polyamid og 9% Elastan (tights samt overdele af PRO typen)
Fantastisk strækbar metervare (i alle 4 retninger), som er meget behagelig at have på.
Advantic Extreme, 100% Polyester (overdele af BASIC typen)
Let og som navnet siger ekstrem åndbar og hurtigtørrende.

Advantic Stretch og Extreme er mærkevare-metervare. De er naturligvis noget dyrere end en billig no-name metervare fra Østen, men til gengæld er man sikker på performance og farveægthed, og det er netop en del af TeamAthlon konceptet: at der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Vi bruger f.eks. udelukkende YKK-lynlåse, også til de små lommer i vores tights.

TeamAthlon er et af markedets klart mest ambitiøse koncepter.
Mange af produkterne spænder f.eks. helt fra 2 junior str. til 6 herre- og 6 damestr. Det er altså op til 15 dele per style ! – per farve ! Og der er mange farver at vælge imellem. Formentlig det eneste løbetøj der som standard leveres i dame-modeller op til 2XL og herre-modeller op til 3XL.

Klik på farvekoden for at få et overblik over lagerførte modeller i serien


Black


White


Red


Green


Aqua


Cobalt


NeonYellow